DorinevanAsten.nl

Blog

Glow 2019

Elk jaar begin november ga ik samen met Menno, manlief is inmiddels afgehaakt, naar Glow in Eindhoven, het Internationale Lichtkunstfestival Eindhoven zoals de organisatie het noemt.

“Waterland”

Het wil nog niet zo met de zomer dit jaar. Helemaal niet, weinig zon, lage temperaturen en heel veel water, of beter gezegd, heel veel te veel water in sommige delen van het land. Soms kan te veel water ook welkom zijn, zoals rond de vennen op de Strabrechtse Heide …

Jezuïetenberg 2016

De Jezuïetenberg bij Maastricht wordt beschouwd als een van de mooiste kalksteengroeves ter wereld. Ja, ik had er wel eens ooit iets over gehoord en ook wel foto’s voorbij zien komen maar ik had ze nog nooit bezocht. 

Ninglinspo 2015

Na het sprookjesachtige riviertje de Hoegne was het de zaterdag daarop, 31 oktober, de beurt aan de Ninglinspo. Een iets ruiger watertje in een iets ruiger gebied. Tenminste dat hadden we begrepen van wat we gezien en gelezen hadden op internet.

Hoëgne 2015

De Hoëgne, een klein riviertje in België onder Verviers aan de rand van de Hoge Venen, stond al ruim een jaar op mijn programma. Maandag j.l. was het eindelijk zover. Eens kijken of het daar werkelijk zo sprookjesachtig mooi was. 

Herfst 2015

Herfst, het is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Paddenstoelen, ochtendmist en vooral heel veel kleur in de natuur. Reden genoeg om regelmatig het bos in te gaan.